hd01-1320.jpg

Verwachting Veluwe 16:50: Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) 16.8°C Windkracht 3 Bft WNW

Verwachting op zondag 2 oktober 2022 om 03:15

Het weer voor de komende dagen ziet er helemaal niet verkeerd uit. De zon laat zich geregeld zien en de temperatuur loopt op richting de 20 graden.

Kraaien Moord

Nederland lijkt wel volledig door te draaien als je naar het bestuur van de Provincies kijkt. De Herten zijn het ecoduct nog niet over of de volgende provincie wil Ganzen gaan afslachten. Zijn we dan klaar, nou nee want nu is er weer een provincie die kraaien af wil slachten.

Provincie Zuid-Holland geeft groen licht voor de verwijdering huiskraaien in Hoek van Holland. Ze willen deze kraaien laten vangen en afschieten evenals de zwarte kraai, de roek en de kauwtjes die in de netten zullen vliegen. De flauwe reden die ze gebruiken is dat ze last van deze vogels hebben en dat deze niet in Nederland thuis horen.

Zover wij weten komt de huiskraai uit Azië en leeft al ongeveer 20 jaar in Hoek van Holland. Last van deze vogels kun je bijna niet hebben want het zijn wel opruimers in de natuur. Volgens de Partij voor de Dieren gaat het hier om een populatie van 24 kraaien. Het gaat dus helemaal nergens over en waarschijnlijk weer een medewerker van de provincie die een middag niets te doen had en dacht wat zullen we nou eens gaan schieten.

De Faunabescherming zal via de rechter proberen dit onzalige plan tegen te houden, maar of dat gaat lukken is nog de vraag. Het lijkt bijna een gewoonte te worden om dieren in dit land uit te gaan roeien omdat er altijd wel mensen zijn die last van deze dieren hebben. Bent u het er mee eens dat dit absoluut niet kan om die vogels uit te roeien klik dan op de onderstaande link en teken de petitie.

 

Teken hier de petitie (verlopen!!!)

Petitie van:

Partij voor de Dieren
Bewoners van Hoek van Holland
Dierenliefhebbers

 

Deel dit artikel