hd06-1320.jpg

Verwachting Veluwe 18:30: Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) 15.1°C Windkracht 3 Bft NW

Verwachting op zondag 2 oktober 2022 om 05:30

Het weer voor de komende dagen ziet er helemaal niet verkeerd uit. De zon laat zich geregeld zien en de temperatuur loopt op richting de 20 graden.

Protest ecoduct Hulshorst
Aktie bord Faunabescherming

De petitie van de Faunabescherming heeft op dit moment 5100 ondertekeningen verzameld. Help de Fauna bescherming en onderteken de petitie.

De Faunabescherming zet zich in tegen het afschieten van Herten die het nog te openen ecoduct bij Hulshorst gaan passeren. Voor dit ecoduct is 8 miljoen uitgegeven en na de afbouw komt men er achter dat het misschien geen goed idee was om deze hier aan te leggen.

Aanleiding tot het geheel was het geklaag van boeren die bang zijn dat de Herten de oogst gaan vernielen of als voedsel te gebruiken. De petitie van de Faunabescherming heeft bijna de 5000 digitale handtekeningen verzameld. Vanavond is er een voorlichting van de provincie Gelderland in de Koperwiek te Hulshorst en zou het geweldig zijn als de 5000 wordt overschreden.

De petitie kost u niets en daarbij levert u een flinke bijdrage aan de natuur in Nederland. Dus iedereen die nog niet heeft getekend KLIK HIER (verlopen) om de Herten te redden tegen de te graag schietende jagers en dat het Ecoduct gebruikt kan worden waar het voor bedoeld is 'Een veilige oversteek voor zoogdieren'.

De verwachte datum van indiening is 14-12-2012

 

Deel dit artikel